Clubnieuws

Wie wil er een handje meehelpen tijdens concerten in Vorst Nationaal?


Wie wil er een handje meehelpen tijdens concerten in Vorst Nationaal?


Sinds een 2-tal seizoenen gaan wij als VCR regelmatig “tappen” tijdens een concert in Vorst Nationaal, een extra bron van inkomsten voor onze clubwerking.

Wat houdt deze werkzaamheid in: ongeveer 2 uur voor aanvang van het concert aanwezig zijn, vermits de dranktogen voornamelijk voor het concert bezocht worden. 
Tijdens het concert is er quasi geen activiteit zodat je eigenlijk een groot deel van het concert gratis kan meevolgen. Na het einde van het concert is de toog nog +/- half uurtje open (beperkte drukte) en nadien opruimen.

Momenteel hebben we ons ingeschreven voor het concert van ZAZ  op woensdag 27/02/2019 om 20:00 uur. We zoeken hiervoor nog een 4-tal extra helpers.
Mocht er interesse zijn om eens mee te gaan of wil je er eerst meer over weten, contacteer dan Jo De Wever (0496 436 367) die deze activiteit coördineert.

Naast concerten worden er ook al eens sportieve activiteiten georganiseerd in Vorst.  Op zondag 10/03/2019 vindt er de Belgische bekerfinale Basketbal plaats  (om 15:00 uur).  Ook hiervoor hebben we ons ingeschreven.  Ook voor deze activiteit zoeken we nog geïnteresseerde helpers.   

Nieuwsarchief


2019   

G-ploeg tweemaal verwend!

21 december - 20:29Inzamelactie voor Senegal

04 september - 16:33
Wie wil er een handje meehelpen tijdens concerten in Vorst Nationaal?

10 februari - 10:28