Clubnieuws

VC Rijmenam krijgt nieuwe voorzitter


VC Rijmenam krijgt nieuwe voorzitter

 

Na vele  mooie jaren als voorzitter van de Rijmenamse voetbalvereniging geeft Johan Schockaert de voorzittershamer door aan Frank Peeters.

Johan was voorzitter sinds 2009 en zette sterk in op de jeugdwerking van de club en zijn sociale rol binnen de lokale gemeenschap. Het ledenaantal groeide gestaag in die periode en er werd ook werk gemaakt van een vierde veld om al die jonge voetballers ruimte en goede velden te bieden.

Een mooie basis dus… waarop nu Frank Peeters kan gaan verder bouwen. Frank kent de club door en door. Hij was eerder jeugdtrainer, trainer van de eerste ploeg, bestuurslid, en verantwoordelijke voor de bovenbouw. Ervaring zat dus.

“ Ik heb wel zin om er tegenaan te gaan”, zegt Frank, ”al is dit niet de makkelijkste tijd voor voetbalclubs. Wij zullen naarstig op zoek moeten naar enthousiaste vrijwilligers en sponsors om de werking van onze club verder te versterken. En hopelijk kunnen we ook eens een stapje hoger zetten met onze eerste ploeg. Want dat stimuleert de jongeren om er vol voor te gaan. We gaan ons best doen om samen te scoren! ”

Nieuwsarchief