Clubnieuws

U9 trappen seizoen af met spetterende overwinning


U9 trappen seizoen af met spetterende overwinning


Voor spektakel moest de VCR fan afgelopen weekend bij de wedstrijd van onze U9 zijn. De jonge manschappen van Mathieu Wellens wisten de netten maar liefst 22 (!) keer te doen trillen in hun thuismatch tegen Puurs. En of ze de lat hoog gelegd hebben voor de rest van het seizoen. Een verslag van onze reporter ter plaatse, Kristof Wijns.

Bim Bam Rijmenam!!! Of hoe ging dat nu al weer? Na maanden dat we op onze honger bleven zitten hadden onze jongens dat maar al te goed begrepen! Of was het ook de drang bij hen die hen vandaag als super gedreven blauw-witten aan de aftrap zetten tegen de eerste tegenstander van dit nieuwe seizoen, Puurs. 

Vorig jaar speelden we thuis, enkele weken voor corona zijn intrede deed nog 8-8 gelijk tegen deze tegenstander! Vandaag was meteen duidelijk dat onze jongens ten opzichte van onze tegenstander een prachtige evolutie hebben gemaakt! Het was precies of trainer Mathieu was blijven doortrainen tijdens de “corona-stop”! De supporters zagen meermaals goed voetballend samenspel waar iedereen die dit spelletje lief is maar al te graag van kan genieten. Iedereen was vandaag dan ook top in zijn prestatie. We zagen aanvallen over de linkerflank, de rechterflank, op de counter of prima uitgespeeld. Vertrekkend in de opbouw van de keeper tot een aanval die vertrok nadat onze verdediging de bal veroverde. Na een intrap of vanuit een corner… Het is eigenlijk allemaal een beetje teveel om op te noemen! Dat de score of het winnen vaak een bijzaak is, dat is waar! Maar als je er 22 tegen de netten kan knallen en zo een mooi voetbalspel op de mat kan leggen! Dan mag je terecht vieren en kan je alleen maar fier zijn op de prestatie van de toppers van vandaag!

Goals: Rik (5x), Sid, Ruben, Ago (8x), Matheo (2x), Gilles (2x), Jasper (2x) en Bram

Nieuwsarchief


2020