Clubnieuws

U15A Kampioen!


U15A Kampioen!


Met een 20 koppige spelerskern behaalde deze groep 40 punten uit 14 wedstrijden in de heenronde en een positief doelpuntensaldo van 96 doelpunten. Enkel in de laatste wedstrijd werd er 4-4 gelijkgespeeld na een ware thriller op de velden van KFC Herenthout, die 2de werden met 9 punten achterstand op onze jongens. VCR was dan ook de verdiende herfstkampioen.

Na de winterstop was er duidelijk meer tegenstand met enkele nieuwe ploegen zoals Muizen, Grasheide en Emblem en een verstrekt Rita Berlaar. Na een klein dipje werd er verloren op Muizen en Rita Berlaar met het kleinste verschil. VCR herpakte zich en met een duidelijke 5-1 overwinning in het laatste duel tegen Muizen mochten onze jongens zich met 2 punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld ook kampioen tronen van de terugronde.

Over het gehele jaar kon geen enkele tegenstander op VCR punten mee naar huis nemen. Onze thuisreputatie was ijzersterk.

Het is voor het derde jaar op rij dat deze groep de kampioenstitel mag vieren dit respectievelijk onder leiding van Bart Thielemans, Filip Van Laer en Marc Rijmenams.

Bravo!

Nieuwsarchief