Clubnieuws

Blijf bewegen... Maar doe dat alleen!


Blijf bewegen... Maar doe dat alleen!


Beste clubleden,

Nu onze weerman voor het komende weekend schitterende vooruitzichten voorspelt met aangename temperaturen die kunnen oplopen tot 20° C, vreest de overheid dat vele mensen zich zullen aangetrokken voelen om massaal en in groep fietstochten of andere sport- en vrijetijdsactiviteiten te ondernemen in de vrije natuur.

Er wordt dan ook gevreesd voor een toeloop van dagjesmensen op de wandel- en fietspaden en in de parken om, begrijpelijk na een periode van afzondering, even de benen te strekken.

In dit verband kregen we de vraag van onze sportdienst, mede op verzoek van de gouverneur, de burgemeester en schepenen om via deze weg onderstaande oproep te doen i.v.m. het Cornoa-virus. 

Graag willen we iedereen oproepen om de getroffen maatregelen ter bestrijding van het Covid-19 virus en de gevolgen ervan STIPT na te leven. 

Uit bezorgdheid voor onze (sportieve) jongeren willen we nogmaals benadrukken dat in groep sporten NIET toegestaan is.  Dit belet niet om jongens en meisjes aan te sporen wel te blijven bewegen maar wel APART!   Of het nu gaat om voetbal, basket, dans,….of een ander leuke sport of spel, samen kan dit voorlopig niet!

Alleen APART kunnen we SAMEN zorgen dat deze miserie opgelost geraakt! Even doorbijten, zeker met een zonnig weekend in het vooruitzicht.

Hou het gezond.

Nieuwsarchief