Clubnieuws

Bereikbaarheid tijdens de werken


Bereikbaarheid tijdens de werken


Zoals jullie ongetwijfeld al hebben ondervonden, zijn de werken in het dorp van Rijmenam nog steeds volop bezig. Dat heeft ook gevolgen voor de bereikbaarheid van de club.

De Dijleweg is onderbroken tussen het centrum van Rijmenam en de parking van VCR. Dat betekent dat je onze parking alleen kan bereiken indien je van Mechelen (Muizen) komt. Niet optimaal als je in Rijmenam centrum, Keerbergen of Boortmeerbeek woont dus.

Daarom raden we aan om langs het centrum van Bonheiden te rijden en vervolgens links de Muizensesteenweg in te slagen. Je rijdt tot het einde van deze baan en slaagt vervolgens links af. Op die manier kom je op de Dijleweg terecht en kan je de parking van VC Rijmenam alsnog bereiken.

Een handig alternatief is natuurlijk de fiets. De Broekstraat is namelijk uitzonderlijk plaatselijk verkeer, maar dat geldt uiteraard niet voor fietsers. Op die manier kan je onze velden alsnog bereiken langs de andere ingang.

Houd zeker en vast ook de website http://toekomstrijmenam.be in het oog. Hier komen regelmatig updates op met betrekking tot de werken in het dorp. 

Nieuwsarchief