Clubnieuws

1 mei-tornooi 2017


Op maandag 1 mei gaven de U6, U7 en U10 het beste van zichzelf op ons 1 mei-tornooi. Ondanks het frisse weer konden de spelertjes en de meegekomen supporters hun hartje weer ophalen. 

De U6, die bijna aan het einde van hun allereerste voetbalseizoen zitten, speelden uiteraard niet voor een klassement en mochten allemaal trots met een medaille naar huis.

Bij de U7 won VC Rijmenam 3 van zijn 4 wedstrijdjes waardoor het de eerste plaats en de bijhorende beker wist te veroveren. KFC Meise toonde zich de betere vanop de stip en mocht terecht de penaltybeker mee naar huis nemen.

In de categorie U10 was het spanning troef. Om te bepalen welke ploeg uit reeks B de finale mocht spelen, was er zelfs een lottrekking nodig. Sterrebeek en Beerzel waren aan mekaar gewaagd en het lot bepaalde dat Beerzel naar de finale mocht. Daar wachtte hen VC Rijmenam op. In de finale was vooral de eerste helft gelijkopgaand. Er werd gerust bij  1-1. Na 5 minuten in de tweede helft trok VC Rijmenam het laken naar zich toe. Eindresultaat van deze finale was 4-1. Zo mocht VC Rijmenam met de beker pronken. De penaltybeker ging naar Sterrebeek.

Proficiat aan alle spelers en supporters voor het sportieve tornooi !

We zien jullie graag volgend jaar terug.

 

 

Nieuwsarchief